Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» άναψε τα φώτα στο δέντρο του

0

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στις Εργατικές Πολυκατοικίες. Η μικρή τελετή έγινε παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ο οποίος σε ένα σύντομο χαιρετισμό τόνισε την πολιτική βούληση αυτής της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει τις προσπάθειες σωματείων και φορέων που προάγουν τον πολιτισμό ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κοσμίδης ανταπέδωσε τις ευχές και σημείωσε την άψογη συνεργασία αμφοτέρων των πλευρών.

Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Κεχρής,  οποίος εξέφρασε τις δικές του ευχές και τόνισε τη σημασία της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και τη στήριξη στη θύμηση της εκατόμβης  των Ελλήνων στην ηρωική γη του Πόντου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής,  οι Αντιδήμαρχοι, Επαμεινώνδας ΚατσιγιάννηςΚωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα,  η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Παρασκευή Βανδώρου, τα μέλη, Κώστας ΜεταξάςΜαρία ΚοσμίδηΓ. Παπαδόπουλος-Υδραίος, Παναγιώτης Κοσμίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Χρήστος Μπελεγράτης.​

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας