Συνάντηση Γιώργου Πατούλη με Θεόδωρο Αμπατζόγλου για ενημέρωση των θεμάτων που απασχολούν το Μαρούσι

0

Την πρώτη συνάντηση ενημέρωσης για τα θέματα του Δήμου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τον κ. Αμπατζόγλου, του ευχήθηκε καλή θητεία και σημείωσε: «Μετά την ευόδωση των εκλογικών αποτελεσμάτων βάζουμε τα θεμέλια για μία καλή και στενή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στην Περιφέρεια Αττικής, ώστε να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος για τις ανοικτές υποθέσεις του Δήμου που απαιτούν τις ενέργειες και τη στήριξη της Περιφέρειας, και να αποκατασταθούν τα κενά και οι αδικίες της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης».

Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής και νυν Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τον οποίον και συνεχάρην για τη μεγάλη του επιτυχία. Με την ευκαιρία εγκαινιάσαμε έναν κύκλο ενημερωτικών επαφών για τα ζητήματα του Δήμου, μία συνεργασία που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα αλλά και μετέπειτα με την Περιφέρεια Αττικής για την προώθηση αναγκαίων για την πόλη έργων».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας