Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Ρέμα της Φραγκοκλησιάς»

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Η ένταξη στο σχέδιο πόλης “ξεχασμένων” γειτονιών του Αμαρουσίου θα λύσει χρόνια προβλήματα»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Ανδρέα Σιέττο  και το μέλος Σπύρο Μπάρκα του Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Ρέμα της Φραγκοκλησιάς», παρουσία Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κων/νου Ρώτα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Ρέματος της Φραγκοκλησιάς όπως η κατασκευή πεζοδρομίων, το κυκλοφοριακό και η συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η ευρύτερη περιοχή που υπάγεται και η “γειτονιά” του Ρέματος της Φραγκοκλησιάς σε λίγο καιρό και μετά από πολυετείς καθυστερήσεις, εντάσσεται στο σχέδιο πόλης. Από αυτό το σημείο και έπειτα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε πολεοδομικές, χωροταξικές και κυκλοφοριακές εκκρεμότητες. Εντωμεταξύ θέματα όπως κατασκευή πεζοδρομίων, καλύτερη σήμανση των δρόμων και συντήρηση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων θα εκτελεστούν βάσει προϋπολογισμού 2020 και θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών και κυρίως το αίσθημα ασφάλειας στις μετακινήσεις ». ​

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας