Συνάντηση του νέου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

0

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Δράσεις στήριξης για το Μαρούσι και άρση γραφειοκρατικών αγκυλώσεων

Την Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη ο Γ. Γραμματέας του υπουργείου Νάσος Μπαλέρμπας και ο νεοεκλεγέντας δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης.

Μετά τη συνάντηση ο νέος Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Πραγματοποίησα την πρώτη μου συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, με σκοπό την ενημέρωσή του για τα άμεσα θέματα προς επίλυση του Αμαρουσίου, δεδομένου και του κομβικού του ρόλου του Δήμου για τη χώρα μας καθώς και τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ακόμη συζητήσαμε θέματα της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και τις συγκεκριμένες ενέργειες για στήριξή της όπως η ευκολότερη πρόσβαση στα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και η άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.
Είμαι πεπεισμένος πως με τη νέα κυβέρνηση και ειδικότερα με το υπουργείο Εσωτερικών θα έχουμε μία στενή και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου το Μαρούσι να προχωρήσει στη Νέα Εποχή σε κλίμα απόλυτης δημιουργικής συνεργασίας».