Θ. Αμπατζόγλου: «Εκκλησία και Δήμος, μία αγκαλιά εθελοντισμού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη»

0

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τα εγκαίνια του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου για την προάσπιση, ενημέρωση και πνευματική στήριξη καρκινοπαθών και χρονίως πασχόντων ατόμων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

 

Με τη στήριξη και ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου και την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου εγκαινιάστηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, η λειτουργία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου για την προάσπιση, ενημέρωση και πνευματική στήριξη καρκινοπαθών και χρονίως πασχόντων ατόμων που θα έχει επιχειρησιακή έδρα το Μαρούσι. Το Σωματείο αποτελεί μία πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη και Ιατρού – Ογκολόγου π. Ιωάννη Κοκκάκη προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγ. Νεκταρίου Κάτω Κηφισιάς.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτισε τη δημιουργία του Σωματείου που πηγάζει από την ανάγκη για στήριξη των συνανθρώπων μας που νοσούν και που έχουν ανάγκη όχι μόνο από επιστημονική αλλά και ψυχική στήριξη και ως εκ τούτου στο πρόσωπο του Αρχιμανδρίτη και Ιατρού – Ογκολόγου π. Ιωάννη Κοκκάκη, συνδυάζονται αυτά τα στοιχεία με αποδεδειγμένο διαχρονικό ήθος και συνέπεια.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, τόνισε ο Δήμαρχος, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού και το Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, θα προσφέρουν όλα τα απαραίτητα μέσα έτσι ώστε το Σωματείο να πετύχει το σκοπό του.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαου Τζίβα,  του Πρωτοπρεσβύτερου π. Χρήστου Μαρούδα, των εφημέριων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και του Αρχιμανδρίτη και Ιατρού – Ογκολόγου π. Ιωάννη Κοκκάκη.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας