Θ. Αμπατζόγλου: «Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας μαζί με εθελοντές και χορηγούς είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης»

0

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η χορήγηση δωροεπιταγών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Με τη δυναμική συμμετοχή εθελοντών και χορηγών, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου έχουν ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά προστασίας για όλους τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα, από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξυπηρετούνται 260 συμπολίτες μας, ενώ σιτίζονται καθημερινά 160 οικογένειες και 350 είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα τακτικής διανομής τροφίμων.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε την Τρίτη 14 Απριλίου, στη διαδικασία χορήγησης δωροεπιταγών 130€ από τα supermarkets «Σκλαβενίτης» σε 200 συνανθρώπους μας, με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την παρουσία του στη συγκεκριμένη διαδικασία δήλωσε: «Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας μαζί με εθελοντές και χορηγούς είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όλοι μαζί αποδεικνύουμε πως μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κανείς συμπολίτης μας μόνος και αβοήθητος. Μένουμε ο καθένας σπίτι του αλλά μας ενώνει η δύναμη της ανθρωπιάς και της προσφοράς».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας