Θ. Αμπατζόγλου: «Το 2020 έτος ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και βιώσιμης ανάπτυξης για το Μαρούσι»

0

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Αμαρουσίου

Μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, τους εργαζόμενους και στο πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή της πίττας του Δήμου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Αναφερόμενος στους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής για το 2020, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, τόνισε την ανάγκη για διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων που βαραίνουν τον Δήμο και ειδικά στα μεγάλα δάνεια του παρελθόντος, αλλά και την προτεραιοποίηση των ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη ζωή στο Μαρούσι, όπως σχολικές υποδομές, καθαριότητα, φωτισμό και στα απαραίτητα μεγάλα έργα που θα κάνουν το Μαρούσι μία σύγχρονη βιώσιμη πόλη με περισσότερους πράσινους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ειδική αναφορά έκανε στις κοινωνικές δομές και τους εθελοντές του Δήμου που με το έργο τους στηρίζουν αδιαλείπτως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Τέλος ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε τη μεγάλη σημασία της δημοτικής διαβούλευσης για τη λήψη αποφάσεων καθώς και τη δημιουργία του Συμβουλίου των Νέων το οποίο θα διευρύνει τον κύκλο της συμμετοχής και σε εκείνες τις ηλικίες που αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο και το μέλλον του τόπου μας.

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Νικόλαος Τζίβας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν, επίσης, μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης.

Τις ευχές τους για το νέο έτος απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας