Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: Αγκαλιάζουμε το σύνολο της Μαρουσιώτικης Κοινωνίας

0

 

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη νέα υποψηφιότητα «Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη – Νέα
Εποχή» τον αξιόλογο φυσικοθεραπευτή Ευάγγελο Τσούκα, επιστήμων με άριστες μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδικεύσεις σε νευρολογικές-μυοσκελετικές παθήσεις καθώς και αθλητικές κακώσεις.

Ο Ευάγγελος Τσούκας θα βοηθήσει με αποφασιστικότητα  στην συλλογική μας προσπάθεια για την Νέα Εποχή στο Μαρούσι. Πορευόμαστε μαζί στην πορεία για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

Ο συνδυασμός μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη -ΝΈΑ ΕΠΟΧΗ» , με σχέδιο, πρόγραμμα,  με όραμα προχωρά σε μία νικηφόρα πορεία ,που εκφράζει την Μαρουσιώτικη κοινωνία.

Αγκαλιάζουμε το σύνολο της Μαρουσιώτικης Κοινωνίας με σοβαρότητα, σχέδιο και αισιοδοξία.

Για την προσχώρησή του στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή» ο κος Ε. Τσούκας δήλωσε  :

«Θεωρώ τιμή μου τη δυνατότητα που μου δίνει ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  και να  αποτελέσω μέλος της ομάδας των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Κατέρχομαι στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με τη φιλοδοξία να συμβάλω σε μια πραγματικά νέα εποχή για το Μαρούσι.  Η μέχρι τώρα επαγγελματική και κοινωνική μου δράση αποτελούν, νομίζω, εχέγγυα θετικής διάθεσης, συνέπειας, ευθύνης και κοινωνικά επωφελούς δραστηριότητας. Αλλά και ευρύτερα : φιλοδοξώ  να δικαιώσω τις προσδοκίες των συμπολιτών μου σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, διογκωμένων προβλημάτων στον Δήμο και αυξημένων δυσκολιών στην καθημερινότητα του πολίτη. Θεωρώ πως μπορώ να συμβάλω  σε μια συλλογική προσπάθεια διαφύλαξης των θετικών κεκτημένων και ταυτόχρονα υλοποίησης δημιουργικών και Καινοτομικών ιδεών για την  αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων που απασχολούν  τον τόπο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας