Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Αγκαλιάζουμε το σύνολο της Μαρουσιώτικης Κοινωνίας με σοβαρότητα, σχέδιο και αισιοδοξία».

0

Νέα υποψηφιότητα στο Συνδυασμό Νέα Εποχή

 

Για τη νέα υποψηφιότητα ο κος Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε πως  «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» της γνωστής Μαρουσιώτισας

  • Ευαγγελίας Μαυρίδου (Έυα) συζ. Μιχάλαγα, γνωστής επιχειρηματίας της τοπικής κοινότητας με την οικογενειακή επιχείρηση Distemicha που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής,

Η κυρία Ευαγγελία Μαυρίδου ανήκει σε μια γνωστή Μαρουσιώτικη οικογένεια και διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση  με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή της συμβάλει ουσιαστικά στη νικηφόρα πορεία που έχουμε χαράξει για το Μαρούσι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Πορευόμαστε μαζί στην πορεία για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

Αγκαλιάζουμε το σύνολο της Μαρουσιώτικης Κοινωνίας με σοβαρότητα, σχέδιο και αισιοδοξία.

Για την προσχώρησή της στο Συνδυασμό η κα Μαυρίδου δήλωσε πως «Σαν ενεργός δημότης του Δήμου Αμαρουσίου που αφουγκράζεται τους προβληματισμούς αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας, πήρα την απόφαση να συστρατευτώ με το συνδυασμό του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου και να διεκδικήσω το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.

Σαν δημότης, σαν μητέρα και σαν επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεχή επαφή με τα κοινά του Δήμου σε κοινωνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις .

Συμμερίζομαι και συμμετέχω στα κοινά προβλήματα του Δήμου μας αλλά και στα οράματα και τις προοπτικές του.

Διατηρώντας τις μέχρι τώρα κατακτήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά, προσθέτοντας τις δυνάμεις και τις ικανότητές  μας για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων.

Θεωρώ ότι ο τόπος μας χρειάζεται εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους σαν τον . κ. Αμπατζόγλου με αποδεδειγμένη διοικητική εμπειρία σε νευραλγικούς οργανισμούς  κατά την οποία διακρίθηκε για την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητά του.

Θέλω να συμβάλω ενεργά μαζί με τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στην πρόοδο και ευημερία του τόπου μας μέσα από ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας , συμμετοχής , αλληλοβοήθειας και υγειούς ανάπτυξης.

Με την υποψηφιότητά μου αυτή ζητώ την ευκαιρία, ώστε να δείξω εμπράκτως το σεβασμό και την αγάπη μου στην πόλη και τους πολίτες , ενισχύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας, με ενσυναίσθηση, θετική ενέργεια και πολλή διάθεση για ανάπτυξη και δημιουργία».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας