Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Καταξιωμένοι επαγγελματίες της πόλης μας συστρατεύονται για το Μαρούσι της Νέας Εποχής»

0
dav

 

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση της Δωρίτας Ρουμελιώτη στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συστράτευση με τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» της Δωρίτας Ρουμελιώτη.

Είναι γνωστή φοροτεχνικός, διευθύνει ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά -φοροτεχνικά γραφεία στο Μαρούσι και καταθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις της προς όφελος της πόλης μας.

Κάθε μέρα επιστήμονες και καταξιωμένοι επαγγελματίες απ’ όλο το Μαρούσι πυκνώνουν τις τάξεις μας, οδηγώντας το Δήμο μας στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Η κα Δωρίτα Ρουμελιώτη δήλωσε για την προσχώρησή της στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή»: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσω το τιμητικό αξίωμα της δημοτικής συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου γιατί πιστεύω πως όλοι πρέπει να συμμετέχουμε κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε για τον τόπο μας. Πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί δυναμικά για μια Νέα Εποχή. Χαίρομαι που συμμετέχω στο συνδυασμό του κ. Αμπατζόγλου ενός ανθρώπου ικανού και εργατικού και συμμερίζομαι το ίδιο όραμα και τις ίδιες ανησυχίες για τον Δήμο μας. Γι’αυτό λοιπόν ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου που πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας