Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Στηρίζουμε με πράξεις τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στο Μαρούσι της Νέας Εποχής »

0

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/05 του επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρου Αμπατζόγλου και των υποψηφίων του, με μέλη και φίλους του Συλλόγου Κρητών του Αμαρουσίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές ανάπτυξης του Συλλόγου Κρητών καθώς και των επιμέρους δραστηριοτήτων που θα τονώσουν το πολιτιστικό χαρακτήρα της πόλης του Αμαρουσίου.

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

«Ο πολιτιστικός χαρακτήρας του Αμαρουσίου είναι πολύ ισχυρός. Ο Σύλλογος Κρητών συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης μας με δράσεις και εκδηλώσεις που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και φέρνουν πιο κοντά τους πολίτες όλων των ηλικιών αλλά και επισκέπτες. Για το Μαρούσι της Νέας Εποχής, η παραγωγή νέων και στήριξη των υφιστάμενων πολιτιστικών δραστηριοτήτων αποτελεί κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής. Η εξωστρέφεια και η δημιουργία πολιτιστικών προϊόντων θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και έσοδα για την τοπική οικονομία».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας