Θετικός απολογισμός δράσης για την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου

0

Μεγάλη επιτυχία είχε η συνάντηση μελών και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ που πραγματοποιήθηκε την 6.10.2021 στο παραδοσιακό Ουζερί Κασταλία παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων, Πρόεδρων Νομικών Προσώπων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων Φορέων της πόλης.

Η Ένωσή μας είχε έντονη παρουσία παρά την πανδημία τον τελευταίο χρόνο με δράσεις συνεχείς από τις εορτές Χριστουγέννων 2020 έως και σήμερα.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ

-Συνέλεξε και προσέφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικών ειδών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ τις εορτές Χριστουγέννων 2020- Πρωτοχρονιάς 2021

-Τίμησε την Επέτειο των 200 ετών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ με διαδικτυακή εκδήλωση την 23.3.2021 υπό την αιγίδα του Δήμου με προσκεκλημένους την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη Πρόεδρο της Επιτροπής 2021, τους Δημάρχους Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλο και Σπάρτης Π.Δούκα με συντονίστρια την Π.Γαβρά. Οι διαδικτυακοί θεατές ανήλθαν στους 5.000

-Συλλογή και προσφορά τροφίμων  μακράς διάρκειας, χαρτικά είδη στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ τις εορτές Πάσχα.

-Δωρεά Χρηματικού ποσού σε μέλος μας που έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης τον Μάιο 2021

-Χορηγία στο Κτήμα Συγγρού παγκακίου για ανάπαυση επισκεπτών και μαθητών σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου

-Συλλογή και προσφορά τροφίμων  μακράς διάρκειας, χαρτικών  για τους πυροπαθείς του Καλοκαιριού σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Σχεδιάζεται σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου η υιοθέτηση  χώρου μικρής κλίμακας για δημιουργία χώρου αναψυχής και πρασίνου (πάρκο τσέπης) σε περιοχή της πόλης που θα υποδειχθεί καθώς και πολιτιστικές – κοινωνικές δραστηριότητες στο αμέσως προσεχές διάστημα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ, Π.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,

Κ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Μ.ΠΑΣΣΙΑ

Β.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Θ.ΒΛΑΧΟΠΙΩΤΗΣ

Δ.ΣΜΥΡΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας