Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της προσκοπικής οικογένειας του Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

0

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παιδιά, στελέχη και βαθμοφόροι από τα τρία συστήματα των Προσκόπων Αμαρουσίου, καθώς και φίλοι του προσκοπισμού με την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη ενώθηκαν και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.

Δίνοντας τις εγκάρδιες ευχές του για μία δημιουργική και δραστήρια προσκοπική χρονιά, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη την προσκοπική οικογένεια της πόλης για το αξιέπαινο εθελοντικό έργο και την κοινωνική προσφορά της, υπογραμμίζοντας την αδιάρρηκτη και εποικοδομητική σχέση του Δήμου Αμαρουσίου με τους προσκόπους.

«Θα συνεχίσω να στηρίζω το πολυσήμαντο έργο και τις δράσεις του προσκοπισμού και ως Περιφερειάρχης Αττικής, όπως έχω πράξει έως  σήμερα από όποιες θέσεις ευθύνης υπηρετώ, καθώς πιστεύω ότι ο προσκοπισμός αγκαλιάζει την ελληνική νεολαία, συμβάλλοντας στη διαπαιδαγώγησή της με αρχές, αξίες και ιδανικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης. Οι τρεις αρχηγοί, ο κ. Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης από το 1ο Σύστημα Προσκόπων, ο Αθανάσιος Ρήγας από το 2ο Σύστημα και ο Χρήστος Τρέπας από το 3ο Σύστημα, ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» σε όλους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στον κ. Πατούλη για την έμπρακτη στήριξή του, καθώς και στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα δομές του προσκοπισμού στο Μαρούσι.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής,  Ευθύμιος Τσίγκας, Αικατερίνη Ψάλτη και ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου.Επίσης, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης –Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, γονείς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά παρουσίασαν σκετς με τις δραστηριότητες της προηγούμενης χρονιάς.

   

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας