Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου – «Έσο Έτοιμο» για την Καρδίτσα

0

Τα μέλη του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας!

Ακολουθώντας το παράδειγμα όλη της Ελλάδας, εδώ και ένα μήνα, συνέλεξαν στο χώρο του Συστήματος είδη πρώτης ανάγκης, από τρόφιμα και ρούχα μέχρι είδη σωματικής υγιεινής και καθαριότητας. Τα είδη συσκευάστηκαν και παραδόθηκαν στο ΚΤΕΛ Καρδίτσας το οποίο αφιλοκερδώς ανέλαβε τη μεταφορά και παράδοση των ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

Για τον Αρχηγό του Συστήματος, κ. Νίκο Μπόγδανο, «η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι στο DNA του προσκοπισμού και ,ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα μέλη μας αλλά και τους φίλους του Συστήματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα μας και προσέφεραν διάφορα υλικά από το υστέρημα τους. Ευχαριστούμε θερμά και το ΚΤΕΛ Καρδίτσας για τη δωρεάν μεταφορά των υλικών».

Το 3ο Σύστημα δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη ώστε να μην νιώθουν μόνοι και ανήμποροι.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου επικοινωνήστε με τον Νίκο Μπόγδανο στο 6944781451.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας