Β. Μπούρας: “Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου”

0

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Β. Μπούρας, μέλος της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι:

Την Τρίτη το πρωί 26/1/22 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπόγδανος και Βασίλης Μπούρας, μετέβησαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου επί της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νώντα Κατσιγιάννη για την κατάσταση που επικρατεί στό Μαρούσι και την πρόοδο της διαδικασίας εκχιονισμού των δρόμων αρμοδιότητας του Δήμου Αμαρουσίου.

Κατόπιν επιτόπιας αυτοψίας στις γειτονιές της πόλης μας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και των εθελοντών, λόγω των ελάχιστων τεχνικών μέσων που διαθέτει ο Δήμος και του σχεδιασμού-φιάσκο της Διοίκησης Αμπατζόγλου,  στο Μαρούσι σχεδόν όλοι οι δρόμοι παραμένουν καλυμμένοι με χιόνια και πάγους με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να παραμένουν «Ελεύθεροι-Πολιορκημένοι» στα σπίτια τους, πολλοί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση.

Το #Ενωμένο Μαρούσι είχε εγκαίρως επισημάνει τόσο στο Συντονιστικό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο , τις ελλείψεις που παρουσιάζει το σχέδιο αντιμετώπισης χιονοπτώσεων και πλημμυρών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι ο Βασίλης Μπούρας, δήλωσε σχετικά «Σε μια χώρα που επικρατεί το απόλυτο «επιτελικό» μπάχαλο και χρειάστηκε να εμπλακούν οι επίλεκτες δυνάμεις του Στρατού (Ζ ΜΑΚ -Βατραχάνθρωποι στην Λ.Πεντέλης και 2η ΜΑΛ – Αλεξιπτωτιστές στο Δαχτυλίδι της Κηφισίας) για να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν τους επί 24ωρο εγκαταλειφθέντες συμπολίτες μας στην «ορεινή» αλλά ακριβοπληρωμένη «Αττική οδό» , φαίνεται φυσιολογικό να επικρατεί η ίδια εικόνα της απόλυτης αποτυχίας ,ακινησίας και αναλγησίας του «επιτελικού Δήμου» του κ. Αμπατζόγλου να διαχειριστεί τον χιονιά ,που επί μία εβδομάδα γνωρίζαμε ότι ερχόταν και στην πόλη μας το Μαρούσι».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας