Βράβευση του Ν. Πέππα για την προσφορά του στον αθλητισμό στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου

0

 

Οι νίκες, τα μετάλλια, οι διακρίσεις και τα πολυαριθμα αθλητικά τμήματα του ιστορικού Ομίλου Παραδείσου ήρθαν στο προσκήνιο σε εκδήλωση-αφιέρωμα για τα 70 χρόνια παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Επί σειρά ετών ο όμιλος του Παραδείσου μέσα από τα ποικίλα αθλήματα έχει φέρει κοντά στον αθλητισμό τους νέους και έχει προσφέρει στη Μαρουσιώτικη κοινωνία διακρίσεις και έπαθλα. Στην εκδήλωση που περιελάμβανε και την κοπή της πίτας τιμήθηκαν αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν και η βράβευση του Προέδρου της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου κου Ν. Πέππα, ο οποίος τιμήθηκε από τον όμιλο για την πολυετή προσφορά του και τη στήριξη στο αθλητικό έργο του Ομίλου. Ο κος Ν. Πέππας παρέλαβε την πλάκέτα συγκινημένος και ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του έγινε.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Λέμης στο χαιρετισμό του μίλησε για το έργο του Ομίλου που συνεχίζει σταθερά – παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει – να προάγει τον αθλητισμό στα νέα παιδιά, ενω μίλησε και η Αντιπρόεδρος, εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και πολιτισμού, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή» κ. Ελένη Λέκκαη οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες του Ομίλου προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών μεταλλίων και διακρίσεων στους αθλητές των τμημάτων που διακρίθηκαν μέσα στο 2018 και συγκεκριμένα στους 14 μικρούς αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου Κ12,  ακόμα 5 κύπελλα στην ομάδα του Πινγκ Πονγκ που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2018, 8 μετάλλια στην ομάδα Σκάκι, ένα μετάλλιο στην ομάδα της άρσης βαρών για τη διάκρισή της στο περιφερειακό πρωτάθλημα της άρσης βαρών, ενώ κύπελλα απονεμήθηκαν και στους αθλητές του τμήματος ποδηλασίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας