Ξεκίνησε η τελική μεγάλη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

0

Το Μαρούσι σήμερα έδωσε τη βροντερή του απαντηση!

Με συνθήματα, παλμό και δυνατά χειροκροτήματα από τον κόσμο και μηνύματα ενότητας και ευχαριστώντας τους πολίτες για την αθρόα συμμετοχή του απο τον κο Αμπατζόγλου, ξεκίνησε την ομιλία του που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα λέγοντας πως : “Το Μαρούσι σήμερα έδωσε τη βροντερή του απάντηση. Αυτό είναι το μέλλον του Αμαρουσίου να το πάμε στη Νέα Εποχή. Υπευθυνότητα -ρεαλιστικό πρόγραμμα – καθαρότητα.

Ο πολίτης έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με διαβούλευση, δημόσιο διάλογο, δημοκρατικές διαδικασίες. Με σχέδιο, με πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων, δεν αμφισβητούν όσα έχουν γίνει αλλά θέλουμε να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα. Ο δικός μας προγραμματικός λόγος βάζει πάνω από όλα την πόλη και τον πολίτη, γι αυτό μακριά από διχασμό όλοι μαζί ενωμένοι!”

Η δημοτική ομάδα ανέβηκε στη σκηνή πλαισιώνονται τον υποψήφιο Δήμαρχο. Με κάλεσμα για νίκη από την πρώτη Κυριακή ο Θ. Αμπατζόγλου έκλεισε την ομιλία του ζητώντας να εξακολουθήσει ο πολιτικός πολιτισμός και τόνισε πως το βράδυ της Κυριακής το Μαρούσι θα έχει τη νίκη που του αξίζει , μια μεγάλη νίκη με τον πολίτη πρωταγωνιστή!

Ρεπορτάζ: Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας