Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς

0

Με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Ηλ. Τσουχνικάς προς το Προεδρείο και το Δημοτικό Συμβούλιο ενμερώνει την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί από Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» καθώς όπως αναφέρει υπήρχε ασυμφωνία στον τρόπο σκέψης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«Τα τελευταία 9 χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας με εκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο κάτι που μου έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρω όσο μπορούσα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλευρό της πρ. Δημοτικής Αρχής (Δημοτική Συμμαχία) με Δήμαρχο τον Δ. Στεργίου-Καψάλη έκανα κάθε προσπάθεια μέσα στα πλάισια του δυνατού και μέσα στα πλαίσια του τρόπου διοίκησής της, να κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μου και για σας.

Οι πολίτες με την ψήφο τους στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές επέλεξαν να αλλάξουν δημοτική Αρχή, παράλληλα ο πρ. Δήμαρχος Δημ. Στεργίου-Καψάλης παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος. Έτσι ένας κύκλος για την πόλη μας έκλεισε και μια νέα σελίδα ανοίγει.

Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα θέλω να δηλώσω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος που με τη στάση μου και τη συμπεριφορά μου θα επιλέγω πλέον ανεξάρτητα το καλύτερο για την πόλη μας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στην Δημοτική Συμμαχία και τα μέλη του Συνδυασμού για την έως σήμερα συνεργασία».

  • Δύο ακόμα ανεξαρτητοποιήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης

Σημειώνεται πως το προηγούμενο διάστημα άλλες δύο ανεξαρτητοποιήσεις έγιναν δημοσίως γνωστές, αυτή τη φορά από το Συνδυασμό της ελλάσονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κο Α. Φειδοπιάστη, και πρόκειται για τους κ.κ. Β. Μπούρα και Δ. Αποστολάκο που αποφάσισαν να συνεχίσουν τη θητεία τους ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

            Στην ανακοίνωσή του ο κος Β. Μπούρας αναφέρει  «Με την παρούσα επιστολή σάς γνωρίζω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. Ευχαριστώ τον επικεφαλής κ. Αντώνη Φειδοπιάστη και τα μέλη της παράταξης για την έως σήμερα συνεργασία τους». Ο κος Δ. Αποστολάκος στη σύντομή δήλωσή του αναφέρει «Σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή».