Από τους Παιδικούς Σταθμούς ξεκίνησε η προληπτική απολύμανση χώρων των σχολικών μονάδων του Δήμου Πεντέλης

0

Προληπτική απολύμανση των χώρων των Παιδικών Σταθμών πραγματοποιείται σήμερα στο Δήμο Πεντέλης κατ’ εφαρμογή των αποφάσεων που ελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά για την προφύλαξη απέναντι στις εποχιακές ιώσεις, τη γρίπη και τον κορωναϊό.

Η ενέργεια αυτή είναι προληπτική και θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα σχολικά κτήρια, προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς οι γονείς των μικρών μαθητών και οι διδάσκοντες που θα βρεθούν στα σχολείο.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτικής Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Ιατρός Ειδική Παθολόγος, Ελένη Πολίτη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και συντονίζουν τις ενέργειές τους.

«Η δημοτική μας αρχή προχωράει σήμερα σε πλήρη απολύμανση των παιδικών σταθμών και θα λάβει όποιο άλλο μέτρο κριθεί σκόπιμο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές» δήλωσε η Δήμητρα Κεχαγιά, επιβλέποντας τις εργασίες και συμπλήρωσε: «Λόγος ανησυχίας δε συντρέχει, προβαίνουμε σε προληπτικές δράσεις, σύμφωνα με όσα έχουμε σχεδιάσει.

Είμαστε σε εγρήγορση και θα προβαίνουμε στις ενέργειες που χρειάζονται ανάλογα με τις εξελίξεις, τις οποίες παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους που είναι παρόντες σήμερα παρά το ότι είναι μία ημέρα αργίας για να πραγματοποιήσουμε την απολύμανση.

Συνιστώ στους δημότες να είναι ψύχραιμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας