Δ. Παπακωνσταντίνου “Μη καπηλεύεστε τα οράματα και τα έργα άλλων κυρία Κεχαγιά – Η επιτυχία δεν είναι «σημερινή». Έρχεται από το χθες!!”

0

Υπόθεση Οικοπέδου «Παλατιανού» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πεντέλης κος Δ. Παπακωνσταντίνου για το ζήτημα της απόκτησης του οικοπέδου “Παλατιανού” αναφέρει πως

“Για πολύ καιρό ακόμη θα υπολοποιεί η σημερινή Διοίκηση τα έργα της προηγούμενης!. Όσον δε αφορά την απόκτηση του συγκεκριμένου χώρου, γνωστού ως Οικοπέδου «Παλατιανού», συνεχώμενο του χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, είναι ένα έργο που έρχεται από το χθες.

Οραματιστής της απόκτησής του και μεταλαδαμπαδευτής του οράματος αυτού σε άλλους ήταν ο επί σειρά ετών Δ/ντης του 1ου Δημοτικού και Αντιδήμαρχος Βασίλης Κωστόπουλος.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου από την πρώτη στιγμή  της διοίκησής του στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης το έβαλε στις προτεραιότητές του και από το Σεπτέμβριο του 2015, έπειτα από εισήγηση του Αντιδημάρχου Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, συγκεντρώθηκαν χρήματα μέσα σε 4 μήνες και κατατέθηκαν στο Παρακαταθηκών και Δανείων 510.000 ευρώ για τη διασφάλιση της απόκτησής του.

Καθυστέρησε όμως η υλοποίηση της απόκτησής του διότι οι ιδιοκτήτες αρνούνταν να συνεναίσουν. Μέχρι και στα δικαστήρια σύρθηκε ο Β. Κωστόπουλος για τους αγώνες του. Σύσσωμο όμως το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής το Δήμαρχο Δ. Στεργίου και τον Αντιδήμαρχο Δ. Παπακωνσταντίνου τον στήριξαν και απηλάγει των ανυπόστατων κατηγοριών. Τελικά η σθεναρή αυτή στάση της τότε Διοίκησης του Δήμου οδήγησε στη συναίνεση των ιδιοκτητών.

Μετά τη συνέναιση, τα χρήματα από το Παρακαταθηκών, επεστράφησαν τελικά στο Δήμο πρόσφατα και ολοκληρώθηκε η απόκτηση του χώρου.

Απορίας άξιον ποιους ευχαριστεί η κ. Κεχαγιά για τη «σημερινή» επιτυχία.

Ποια σημερινή;; μην αστιευόμαστε….

Και τη σχέση έχουν με την επιτυχία αυτή, αυτοί που βγαίνουν στη φωτογραφία;

Αλλά και η επέκταση του Σχολείου και η δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου από την ΚΤΥΠ είναι ένα έργο «ώριμο» που άφησε η Διοίκηση Στεργίου πενταετίας 2014-2019! Στα σχολικά – αθλητικά πρότυπα του Συγκροτήματος Καλλιθέας Πεντέλης”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας