Δ. Παπακωνσταντίνου “Ξεκινήστε λοιπόν όσο πιο σύντομα γίνεται”

0

Συναισθήματα χαρμολύπης από την ανακοίνωση της Δημάρχου για το έργο των πυλώνων της Ν. Πεντέλης

Συναισθήματα χαρμολύπης γεννά η ανακοίνωση της Δημάρχου για την εξέλιξη της έναρξης σε εφαρμογή του έργου μεταφοράς των πυλώνων της Ν. Πεντέλης.

Χαρά διότι έπειτα από διάστημα 7 μηνών δείχνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση μέσω του τύπου (και εμείς από εκεί το πληροφορηθήκαμε), να υπάρχει κινητικότητα, χωρίς κάποιο  γνωστοποιημένο  μέχρι στιγμής χρονοδιάγραμμα, το οποίο ευχόμαστε να είναι άμεσα προσδιορίσιμο, και καλύτεροι όροι χρηματοδότησης.

Χωρίς μικροψυχία, καλοδεχούμενοι και επαινετοί οι νέοι οικονομικοί όροι του συγκεκριμένου έργου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνει ανεπηρέαστο το σύνολο των χρηματοδοτήσεων –ενισχύσεων του Δήμου από δημόσιους πόρους

Είναι ένα καλό δένδρο, δεν είναι το δάσος!.

Όμως αυτό δεν  ήταν και δεν είναι το μείζον

Το μείζον είναι να αρχίσει επί τέλους το έργο!

Λύπη διότι η Δήμαρχος προτίμησε να χειριστεί και αυτή την ώρα μικροπολιτικά και μυωπικά  το θέμα, αναδεικνύοντας μόνο την οικονομική πλευρά του και παραβλέποντας όλες τις άλλες παραμέτρους και κυρίως την ανθρώπινη

Αυτή η μικροπολιτική της, την οδήγησε από την πρώτη στιγμή, σε μια λογική να βάλει στην μια μεριά της ζυγαριάς μια μικρή επιβάρυνση του Δήμου τάξης μεγέθους 6.500 ευρώ μηνιαίως και στην άλλη την υγεία και τις ζωές των πολιτών.

Ακολούθησε κρυφή ατζέντα, άλλαξε ρότα σε ένα έργο που της δόθηκε έτοιμο στο πιάτο και το οποίο η προηγούμενη Διοίκηση Στεργίου αλλά και αυτές της Ν. Πεντέλης επί χρόνια ωρίμασαν.

Και σήμερα ακόμη αντί η κα Δήμαρχος να ακολουθήσει πολιτική σύνθεσης και ομοψυχίας, όπως οι καιροί επιβάλουν, βγαίνει μικρόψυχα, διχαστικά χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους επικεφαλείς των παρατάξεων και αμφισβητεί, διαστρεβλώνει, παραπληροφορεί και κινδυνολογεί.

Για ποια αβέβαιη χρηματοδότηση τολμάτε και μιλάτε κα Κεχαγιά;

Τα 2.3 εκ. είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό του Δήμου. Ο χαρακτηρισμός περί ψευδολογίας σας επιστρέφετε ανεπιστρεπτί.

Κάποιοι μόχθησαν και κατέθεσαν τη γνώση και  την ψυχή τους για το έργο.

Το έργο έχει ονοματεπώνυμα, όσο και αν θέλετε να το παραλείπετε.

Τέλος αν την αγωνία και τον πόνο των συμπολιτών μας, που συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν αντέξατε να τους αντιμετωπίσετε, τη θεωρείτε φιέστα δεν αντιλαμβάνεστε ότι τους υποτιμάτε. Από που αντλείτε αυτή την έπαρση και τους απαξιώνετε, όπως και στο Συμβούλιο. Αυτοί που σας έφεραν σε αυτή τη θέση εύκολα μπορούν και να σας γυρίσουν στη πρότερη  σας.

Εμείς ένα θέλαμε και θέλουμε να ξεκινήσει χθες το έργο που σας δώσαμε έτοιμο. Μπορούσε τώρα να ήταν στο τελείωμα.

Ξεκινήστε το ΑΜΕΣΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας