Διανομή αλατιού προς τους Δήμους – Μέλη του Σ.Π.Α.Π.

0

 

Διανομή αλατιού συσκευασμένου σε σακούλες, προς τους Δήμους – Μέλη του Σ.Π.Α.Π. για χρήση από τους πολίτες, πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), συνδράμοντας έτσι στην αντιμετώπιση πιθανών έκτακτων καιρικών φαινομένων χιονόπτωσης και παγετού.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«διανέμουμε αλάτι προς τους Δήμους-Μέλη του Σ.Π.Α.Π. για την αντιμετώπιση της ενδεχόμενης έκτακτης χιονόπτωσης αύριο και μεθαύριο, όπως μας έχει ενημερώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Παράλληλα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής θα τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες ώρες και χύμα αλάτι σε  επιλεγμένα κεντρικά σημεία εντός των ορίων του Σ.Π.Α.Π..

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) έχει έγκαιρα σχεδιάσει, προνοήσει και προγραμματίσει την προμήθειά του σε αλάτι έχοντας ενεργή σύμβαση προμήθειας αλατιού τόσο σε σακούλες όσο και χύμα.

Παράλληλα έχει συντηρήσει τα εκχιονιστικά του μηχανήματα έτσι ώστε να είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις ενδεχόμενες ανάγκες των δήμων μελών.

Θεωρώ ότι με την έγκαιρη διανομή αλατιού βοηθάμε σημαντικά τους Δήμους–Μέλη μας για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας, παρά το γεγονός ότι κάθε Δήμος έχει την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης της πολιτικής προστασίας στα όρια του και παρά το ότι όλοι οι Δήμοι-Μέλη μας εξ όσων γνωρίζω, έχουν ήδη προετοιμαστεί σωστά.

Τέλος λόγω των ημερών εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας