Δήμητρα Κεχαγιά: Ενωμένοι, με σύμπνοια, μεθοδικά και με θρησκευτική ευλάβεια, καλούμαστε να νικήσουμε και πάλι

0

Το μήνυμα της Δημάρχου έχει ως εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας αλλά & υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε οι Έλληνες με ενότητα και ομοψυχία όταν οι περιστάσεις απαιτούν και το ιστορικό καθήκον καλεί.

Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε επίσης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου την χαρμόσυνη είδηση της επικείμενης ενσάρκωσης και έλευσης του Υιού του Θεού.

Φέτος όμως, η πατρίδα μας αδυνατεί να γιορτάσει, καθώς αγωνίζεται μαζί με τον υπόλοιπο σύγχρονο κόσμο να ξεπεράσει μία από τις μεγαλύτερες απειλές των τελευταίων δεκαετιών μια πανδημία που προκαλεί σοβαρή κρίση υγείας, μια κρίση που διαδέχεται μία άλλη οικονομική και που για ακόμη μία φορά δοκιμάζει τις αντοχές μας ως λαού.

Ας κοιτάξουμε τούτη την ώρα, πέρα από τα σύνορα της Επετείου κρατώντας το βασικό της μήνυμα, τη συστράτευση όλων μας σε ένα κοινό σκοπό: την προάσπιση του δικαιώματος σε μια κοινωνία προοπτικής και ελπίδας για την υγεία και την ζωή όλων μας.

Ενωμένοι, με σύμπνοια, μεθοδικά και με θρησκευτική ευλάβεια, καλούμαστε να νικήσουμε και πάλι, για να μπορούμε να ευχόμαστε για πολλές ακόμη Επετείους Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα μας.

Για να το πετύχουμε αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους!

Δήμητρα Κεχαγιά

Δήμαρχος Πεντέλης

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας