Δράση αφιερωμένη στη μνήμη του Προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντάκη Κωνσταντίνου

0

Πάνω στη σταθερή βάση ‘Άνθρωπος η απάντηση στην όποια ερώτηση’ του ιδρυτή και επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Δημητρίου Στεργίου – Καψάλη οργανώθηκε, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του, από τον αείμνηστο Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνου Κωνσταντάκη, η συλλογή και η αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε Επιτροπή από τους:

Κωνσταντάκη Κωνσταντίνο – Πρόεδρο

Αγνή Ζώη – Τοπική Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων

Ιωάννη Μπουλούκο – Τοπικό Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης

Σόφη Παπασπύρου – Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Συλλόγου και

Αναστασία Κοτσιρέα – Μέλος του Συλλόγου

H επιτροπή εργάστηκε και πέτυχε με τη σημαντική βοήθεια και του Διοικητή του Α.Τ. Πεντέλης Αστυνόμου κ. Νικόλαου Μαδάκη να συγκεντρώσει ικανό όγκο τροφίμων και λοιπών ειδών.

Η μεταφορά και παράδοση των ειδών στους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι και την Ελασσόνα έγινε το Σάββατο 17/4/2021 στον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Κατσιούρα, σύμφωνα με συνεννοήσεις της υπεύθυνης επικοινωνίας του Συλλόγου.

Η μεταφορά των ειδών έγινε με χορηγία οχήματος βαν της εταιρείας AVIS που εξασφάλισε ο Διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης κ.Ν.Μαδάκης με οδηγό και συνοδηγό το ζεύγος Ιωάννη Βάιου και Σόφης Παπασπύρου. Τα έξοδα του ταξιδίου (καύσιμα και διόδια για το βαν) κάλυψε ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου.

Στη μεταφορά και παράδοση των υλικών συμμετείχε και το ζεύγος Κοτσιρέα Αναστασία (μέλος της επιτροπής) και Αβραάμ Αβραμίδης.

Ο Σύλλογος αφιερώνει τη δράση αυτή στον Πρόεδρό του Κωνσταντίνο Κωνσταντάκη που δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει και του υπόσχεται ότι στο δρόμο της προσφοράς για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον θα συνεχίσει με την εργατικότητα και τη δυναμική που άφησε ως παρακαταθήκη.

Ο Σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που σταθερά την τελευταία 20ετία που δραστηριοποιείται ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του για βοήθεια στον συνάνθρωπο και στους εθελοντές που εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής της δράσης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας