Η κοινωνική αλληλεγγύη συνεχίζει δυναμικά στο Δήμο Πεντέλης

0

Όπως διαπιστώνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενεργά και δυναμικά συνεχίζονται οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς σε άτομα που έχουν ανάγκη και ευπαθείς ομάδες. Συγκεκριμένα συνεχίζεται το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής «Προμήθεια ειδών σίτισης (έτοιμων γευμάτων) σε ευπαθείς ομάδες λόγω πανδημίας Covid-19». Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πεντέλης καθημερινά παραδίδουν έτοιμα γεύματα, είτε κατ΄οίκον είτε στο Κοινωνικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης (Σκιάθου 5 Μελίσσια), σε εκατό (100) οικογένειες πολιτών που πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια.
                Παράλληλα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δ. Πεντέλης παραδόθηκε την Τρίτη 19 Μαΐου από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική πόλη» και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άγγελο Παλαιοδήμο και την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος κ. Άντα Μπούσουλα ποσότητα φαρμακευτικού υλικού που αγοράστηκε από το υπόλοιπο των πασχαλινών προσφορών των μελών του συνδυασμού.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης που εδρεύει στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 Μελίσσια, τηλ 2108100884) υποστηρίζει με φαρμακευτικό υλικό άπορους πολίτες, ενώ σημειώνεται πως μετά από συνεννόηση με την υπεύθυνη της Δομής όλοι οι δημότες μπορούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν έχουν καταναλωθεί και δεν έχει περάσει η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας