Η περιοχή των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης είναι πλέον καθαρή από σκουπίδια, κλαριά και φύλλα

0

Η Δήμαρχος Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά, δηλώνει:

“Οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα απέφεραν καρπούς. Σε συνεννόηση και υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου κ. Σιώμου, των εργατών καθαριότητας του Δήμου, του ΣΠΑΠ, αλλά και εθελοντών, η περιοχή των δημοτικών εγκαταστάσεων Πεντέλης είναι πλέον καθαρή από σκουπίδια, κλαριά και φύλλα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά μαζί. Θερμές ευχαριστίες και στους κ. Θεοδωρόπουλο και κ. Πανέτη για την πολύτιμη αρωγή τους. Συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καθαρίσουμε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Με επιμονή και υπομονή! “

Αρχές Σεπτεμβρίου όπου επισκέφθηκε η κα Κεχαγιά τον χώρο μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Σιώμο και τον Προϊστάμενο Αποκομιδής Απορριμμάτων κ. Τσιμπρικίδη.
Σημερινές φωτογραφίες όπου το έργο έχει πια ολοκληρωθεί και βρίσκεται η κα Κεχαγιά μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Σιώμο, την κα. Κοσμερίδου τοπική σύμβουλο εκλεγμένη με τη Συμπολιτεία, τον κ. Μπαγκλέση μέλος της Συμπολιτείας και εθελοντή καθώς και τους κ. Κωτούλα Δασοφύλακα και την κα. Αρίδα Διευθύντρια Δασονομίου Πεντέλης.