Έκλεισε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης Δήμου Πεντέλης

0

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου έκλεισε ο κύκλος των Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2018 από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης με το Μουσικό Αφιέρωμα στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΟΠΑΘ κο Παναγιώτη Μούστρη για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού για την πολύτιμη αρωγή της στην υλοποίησή τους.

Στην εκδήλωση τραγούδησαν αφιλοκερδώς στη μνήμη του καλλιτέχνη οι Νίκος Ζιώγαλας, Νάντια Καραγιάννη, Παντελής Αμπαζής, Θάνος Ολύμπιος, Πέρσα Σέργη, Βασίλης Παναγιωτίδης και Σοφία Ανδριανού.

Το αφιέρωμα παρακολούθησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος ΟΠΑΘ, Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσσης Σιώμος-Πρόεδρος ΣΠΑΠ, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας MELHΣχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, τα Μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Νίκος Οικονομίδης, Αγνή Ζώη-Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου, Αιμιλία Λεονταρίτου, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας