Κώστας Καλλιανιώτης και Σωτήρης Φλίντρας επανεντάσσονται στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

0

Δήμητρα Κεχαγιά: Εφαρμόζουμε πιστά στο πρόγραμμα για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Κάναμε ήδη πολλά, δρομολογούμε ακόμα πολλά περισσότερα

Μετά από συνάντηση με την Δήμαρχο Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Καλλιανιώτης και ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης Σωτήρης Φλίντρας επανήλθαν στις τάξεις της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία που αναπτύχθηκε στους τομείς της Πολιτικής Προστασίας με τον Κώστα Καλλιανιώτη και της καθημερινότητας στη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης με το Σωτήρη Φλίντρα, ήταν ομαλή και κυρίως είχε αποτέλεσμα θετικό για τους πολίτες και στην παραγωγή έργου της δημοτικής αρχής.

Ο Κώστας Καλλιανιώτης έχει επιτελέσει πολύ αποτελεσματικά το ρόλο του μέχρι σήμερα, με πολύ καλή συνεργασία με τα στελέχη της δημοτικής αρχής, το ΣΠΑΠ και τα στελέχη του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου και της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Πεντέλης. Ο Σωτήρης Φλίντρας έχει συμβάλει σημαντικά στην αισθητή βελτίωση της καθαριότητας στη Νέα Πεντέλη, συντονίζοντας τους υπαλλήλους του Δήμου και τα ιδιωτικά συνεργεία που βοηθούν επικουρικά.

Η Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζω και πάλι στις τάξεις ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δύο δικά της στελέχη. Είμαστε εδώ όλοι μαζί δυνατοί για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει.  Έχουμε ήδη κάνει πολλά γίνονται πράξη ακόμη περισσότερα».

Ο Κώστας Καλλιανιώτης δήλωσε:

«Μετά την εμπιστοσύνη την οποία έδειξε στο πρόσωπό μου η Δήμαρχος και η Δημοτική της Ομάδα, στα νέα μου καθήκοντα ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, σήμερα με τιμούν ακόμη μία φορά με την επανένταξή μου στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.  Όλοι μαζί εργαζόμαστε καθημερινά και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προκειμένου το πρόγραμμα και το όραμα της παράταξης μας να γίνει πράξη».

Ο Σωτήρης Φλίντρας από τη μεριά του τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα η επανένταξή μου στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, καθώς η συνεργασία μας μέχρι σήμερα είναι ουσιαστική και το ορατό αποτέλεσμα που αυτή έχει επιφέρει στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης, αποδεικνύει περίτρανα ότι το πρόγραμμα με το οποίο πορευόμαστε, για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, αποδίδει καρπούς.  Συνεχίζουμε…».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας