Μαυροντυμένος άνδρας επιτίθεται σε παιδιά στα Μελίσσια

0

Τον φόβο σε γονείς και παιδιά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως  άγνωστος επιτίθεται σε ανήλικα παιδιά που κυκλοφορούν σε κεντρικά σημεία στα Μελίσσια. Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για έναν εύσωμο φαλακρό άνδρα με μαύρη μπλούζα, ο οποίος επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο και χτυπάει τα ανυποψίαστα παιδιά με απίστευτη βία.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει δεχτεί δύο καταγγελίες για επιθέσεις και τις ερευνά με προσοχή.

Τελευταίο θύμα του ήταν μια 11χρονη μαθήτρια στην οποία επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης, που επέστρεψε στο σπίτι της τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ, ο δράστης τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας το άγρια με γροθιές στο πρόσωπο.

Αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό η αστυνομία, στην οποία έδωσαν κατάθεση τόσο η 11χρονη όσο και οι γονείς της. Στις αρχές σήμανε συναγερμός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε 24 ώρες για την ίδια περιοχή. Το βράδυ της Παρασκευής ένα 16χρονο αγόρι κατήγγειλε ότι υπέστη επίθεση με τον ίδιο τρόπο.