Με επιτυχία η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

0

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια) την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των Δημοτών, εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό  έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Δήμαρχος κα. Κεχαγιά Δήμητρα η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, το σύνολο των Αντιδημάρχων και ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρβουνάκης Γεώργιος.

Ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά τις Επιχειρήσεις ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Fromageries Bel Hellas S.A., για τις ευγενικές χορηγίες τους, καθώς και την ομάδα των εθελοντών του Δήμου.

Η επόμενη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας  θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή, 5 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας