Με νέους οδοκαθαριστές συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια για την καθαριότητα του Δήμου Πεντέλης

0

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το πρόγραμμα καθαριότητας που έχει εκπονήσει και εκτελεί η Διοίκηση του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πλέον οι οδοκαθαριστές που παρέχονται στο Δήμο από τη συνεργασία του με το ιδιωτικό συνεργείο ανέρχονται σε 15 και καλύπτουν όλες τις γειτονιές της πόλης. Τον επόμενο μήνα ο Δήμος θα ανακοινώσει πρόγραμμα εβδομαδιαίου οδοκαθαρισμού για όλους τους δρόμους και τους κοινόχρηστους δρόμους της πόλης.
  • Το ιδιωτικό συνεργείο συλλογής ογκωδών αντικειμένων εργάζεται σε δύο βάρδιες της ημέρα και συλλέγει άμεσα τα ογκώδη από τους δρόμους της πόλης. Συνολικά συλλέγονται κάθε εβδομάδα περίπου 400 σημεία.
  • Το συνεργείο απολύμανσης ακολουθεί πρόγραμμα σχολαστικού καθαρισμού με ειδικό μηχάνημα πλύσης και απολύμανσης με ζεστό νερό και ειδικό βιολογικό αφρό. Οι καθαρισμοί πραγματοποιούνται σε πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, στάσεις λεωφορείων, προαύλιους χώρους Ιερών Ναών, αυλές σχολείων κλπ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Το πρόγραμμά μας για μια πιο καθαρή, πιο ευπρεπή, πιο ανθρώπινη πόλη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η εικόνα της πόλης αλλάζει μέρα με τη μέρα και αυτό γίνεται αντιληπτό πλέον από όλους.  Δημιουργούμε μία νέα αισθητική στους δρόμους, με εξειδικευμένες εργασίες φροντίδας επιλεγμένων σημείων του Δήμου μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστους χώρους όπου οι συμπολίτες μας επισκέπτονται συχνά.

Συνεχίζουμε, μεθοδικά και οργανωμένα και καθημερινά με σκληρή δουλειά κερδίζουμε το στοίχημα της καθαριότητας και πλέον έχουμε την πόλη μας καθαρή και τακτοποιημένη, προς όφελος των συμπολιτών μας όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά. ».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας