Με όλα τα μέτρα προφύλαξης ξεκίνησαν τα σχολεία σήμερα για τους μαθητές της Γ Λυκείου στο Δήμο Πεντέλης

0

Πρώτη μέρα μαθημάτων σήμερα για την τρίτη τάξη του Λυκείου και όπως φαίνεται στον δήμο Πεντέλης η έναρξη έγινε με όλα τα μέτρα ασφαλείας

ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει πως

“Με όλα τα μέτρα προφύλαξης ξεκίνησαν τα σχολεία σήμερα για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των σχολείων που είχαν λάβει όλα τα μέτρα και ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τους μαθητές τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη σχολική επιτροπή που έπραξε όλα τα προβλεπόμενα.

Ελπίζουμε οι καθαρίστριες στο πρωινό ωράριο να γίνουν η νέα πραγματικότητα για όλα τα σχολεία μας και όχι μόνο στην πανδημια.

Παρόντες στο “πρώτο κουδούνι” ο Αντιπρόεδρος της Β βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Κρανιώτης Παναγιώτης, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Φωτεινή Δεληδημου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Μελισσίων Βέρα Θεοδωρίδου.

Στη δική του ανακοίνωση ο κος Κρανιώτης αναφέρει πως

“Με την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Φωτεινή Δεληδημου επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί όλα τα Λύκεια του Δήμου μας προκειμένου να διαπιστώσουμε την πλήρη επάρκεια των αντισηπτικών υλικών και την συντεταγμένη προσέλευση των μαθητών της Γ’ Λυκείου στους χώρους διδασκαλίας. Πολλά μπράβο στους Διευθυντές μας, στους καθηγητές μας, αλλά και στην εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Ένωσης Γονέων και της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας