Ο Δήμος Πεντέλης μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα και στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η κρίση με τον κορωνοϊό

0

Ο Δήμος Πεντέλης παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούνται για τα ζώα από τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών και τα υπόλοιπα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid_19, δεν ξεχνά τα αδέσποτα και λαμβάνει μέτρα και για αυτά.

Έτσι σε συνεργασία με τους Εθελοντές και την Φιλοζωική της πόλης μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στο Δήμο, καθώς φρόντισε από την πρώτη μέρα και δόθηκαν σε όσους εθελοντές θέλησαν να βοηθήσουν, η απαραίτητη ειδική άδεια ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εθελοντική φροντίδα των ζώων.

Οι ειδικές άδειες από σήμερα ανανεώνονται, με βάση τις νέες οδηγίες που εξέδωσε η Κυβέρνηση την 25.3.20. Για την έκδοση της άδειας απαιτείται αναφορά του σημείου που βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες. Για πληροφορίες οι Φιλοζωικές και οι εθελοντές της πόλης καλούνται να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημότη καθημερινά από 08:00 έως 15:00 στο τηλέφωνο 2132050098.

Επίσης, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κτηνίατρο που συνεργάζεται, ώστε να ανταποκριθεί σε τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Τέλος, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες για τις απαιτούμενες τροφές οι οποίες και θα παραληφθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας