Ολοκληρώστε τη μεταφορά των πυλώνων Ν.Πεντέλης χθες κα Κεχαγιά

0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ 29/11/2022

Η μεταφορά των πυλώνων, είναι  ένα έργο που αν δεν είχε αλλάξει η χρηματοδότηση του από την Διοίκηση της κας Κεχαγιά για να το παρουσιάσει σαν έργο δικό της, ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2019 θα είχε τελειώσει  τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2020.

Η μετακίνηση των πυλώνων   ξεκίνησε στο τέλος  Ιουνίου του 2021, είμαστε στο τέλος του 2022 και  με νεότερη πληροφόρηση πάει για το 2023!!!  Ένα ώριμο καθ΄ όλα προς υλοποίηση  έργο έμπλεξε στις μπακαλίστικες λογικές της τότε Διοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου – Μπούσουλα τα ζύγισαν  βάζοντας στη ζυγαριά από την μια μεριά τις 804.000 € χαμηλότοκου 10ετούς Δανείου από το Παρακαταθηκών και Δανείων και από την άλλη τις  600 οικογένειες  και ώ του θαύματος η πλάστιγγα έγειρε  προς την μεριά των χρημάτων, άλλαξαν τους όρους της προηγούμενης σύμβασης και καταδίκασαν τους ανθρώπους να ζούνε για άλλα 3 χρόνια και βάλε, κάτω από τον βραχνά της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας!!!   Δυστυχώς οι ελπίδες που υπήρχαν για αποπεράτωσή της μετακίνησης  το 2022 διαψεύστηκαν. Πάμε για την Άνοιξη του 2023 και βλέπουμε…. Και όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει κανένας από την μεριά του Δήμου για να σηκώσει  το τηλέφωνο και να ρωτήσει τον  ΑΔΜΗΕ και την Ανάδοχο Εταιρεία  γιατί δεν προχωρά το έργο. Διαλυμένα τα πάντα ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται και μπαίνουν διάφορα «ανευθυνουπεύθυνοι» σε θέσεις!!! Είμαστε ένα Δήμος που είναι χωρίς Αντιδημάρχους στις πλέον νευραλγικές θέσεις, πιστεύουμε από φόβο,  των Οικονομικών!!! Πολιτικής Προστασίας!!! Και Παιδείας!!! Που αλλού υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;

Η ευθύνη της κας Κεχαγιά για την διαλυτική εικόνα του Δήμου είναι  ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Η συμβατική υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας για παράδοση του έργου σε 7 μήνες έχει πολλαπλώς καταστρατηγηθεί και η εταιρεία είναι εξαφανισμένη. Η ανησυχία των κατοίκων για τη συνέχιση του έργου είναι πολύ μεγάλη και δεν υπάρχει κάποιος να τους δώσει υπεύθυνη ενημέρωση. Απ΄ ό,τι γνωρίζουμε προσφάτως  κάτοικοι  έχουν  στείλει  γράμμα ζητώντας την συνδρομή  του Πρωθυπουργού!!!

Και δεν μας φθάνουν όλα αυτά ο κύρια υπεύθυνος για αυτή την λειτουργία της κας Κεχαγιά, κος Άγγελος Παλαιοδήμος βγαίνει περήφανα να μας πει ότι είναι η μόνη παράταξη που εναντιώθηκε  σθεναρά για την λήψη του δανείου, παίζοντας – ταυτίζοντας τις 600 οικογένειες με νούμερα. Kατά τον κο Παλαιοδήμο  γλύτωσε ο Δήμος 800.000€, καθυστερώντας το έργο κατά 3 χρόνια, για να τα δώσει πολλαπλάσια στους εργολάβους.   Απ΄ την άλλη ξεχνάει να μας πει ότι είναι και η μόνη παράταξη που συνέδραμε σθεναρά για το σημερινό ξεχαρβάλωμα του Δήμου στηρίζοντας  για 20 μήνες μια ανύπαρκτη  Δήμαρχο ενώ με την ψήφο του πέρασε πολλές 10δες αναθέσεις κατασπαταλώντας τα  διαθέσιμα του ταμείου και  βουλιάζοντας τον Δήμο σ΄ ένα τέλμα. Σαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης ψήφισε το κλείσιμο των Νομικών Προσώπων  ΟΚΠΑ και ΟΠΑΘ, δύο πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του Δήμου για την Κοινωνική Πρόνοια και Αλληλεγγύη  το ένα και για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό το άλλο.  Ψήφισε το κλείσιμο του Νοσοκομείου ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ψήφισε όλους τους προκλητικούς προϋπολογισμούς της διοίκησης ερχόμενος πρόσφατα να δηλώσει ότι μετά από δύο ….χρόνια κατάλαβε ότι το Δήμο διοικούσε ο Κος Γραφάκος και όχι η Κα Κεχαγιά…… Και φτάσαμε και στο πρωτοφανές φαινόμενο να κάνει μήνυση και στον εαυτό του για να αποσοβήσει τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες του!!!!

Όσο δε για τα οικονομικά  μεγέθη του έργου των πυλώνων  και την οικονομική επιβάρυνση και εδώ Κεχαγιά –Παλαιοδήμος παρουσιάζουν τη μισή αλήθεια….

Το έργο σύμφωνα με τη μελέτη του ΑΔΜΗΕ επί της Διοίκησης Στεργίου στοίχιζε περίπου

2.304.000 εκ των οποίων 1.500.000 ήταν από εξασφαλισμένη επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου και 804.000 από το Δήμο μέσω 10ετούς χαμηλότοκου  δανείου ή άλλων κρατικών επιχορηγήσεων που στη πορεία είχαν δρομολογηθεί αλλά για τη συντομία έναρξης και εκτέλεσης του ζωτικής σημασίας έργου μετατέθηκαν για αργότερα.

Η Διοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου ενέταξε το έργο στον ΑΔΜΗΕ  με πλήρη… χρηματοδότηση {40% στο ΕΣΠΑ και το υπόλοιπο 60% μέσω των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων του Συστήματος Μεταφοράς στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (πίσω σελίδα), σε όλους τους Έλληνες!!!!!} και με αύξηση του κόστους κατά 1.000.000 με την ίδια μελέτη του ίδιου φορέα!!!!

Αποτέλεσμα όλων αυτών των αλχημειών, της συνδιοίκησης ήταν η τραγική καθυστέρηση του έργου το οποίο έπρεπε να τελειώσει τον Αύγουστο του 2020!!!!!

Επίσης ο Δήμος Πεντέλης απώλεσε οριστικά το 1.500.000 € από την Περιφέρεια χωρίς να μεταφερθεί σε άλλη χρηματοδότηση έργου στο Δήμο μας!!!

 

Σήμερα Νοέμβρης  του 2022 και το έργο ακόμη να τελειώσει με αποτέλεσμα την συνεχιζόμενη αγωνία των πολιτών για την υγεία τους!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Ο επικεφαλής της Δημοτικής μας ομάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ο εντεταλμένος Δημοτικός μας Σύμβουλος Γιώργος Μουαμελετζής οι οποίοι έχουν αναλάβει  την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου καλούν έστω και σήμερα τη Δήμαρχο Πεντέλης κα Κεχαγιά να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της έναντι της υγείας των πολιτών της Ν. Πεντέλης και να μεριμνήσει  για την ολοκλήρωση του έργου ΧΘΕΣ!!!!!    

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας