Παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Πεντέλης Π. Ηλιόπουλου

0

Πριν από λίγο ο κος Π. Ηλιόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας. Ειδικότερα στην ανάρτησή του αναφέρει πως

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς  τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας , και όλους τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν να υπηρετήσω την πόλη μου εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα , δύσκολα και πολύ δύσκολα .
Έτσι και εγώ με την σειρά μου θα είμαι πάντα δίπλα τους .
Τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους .

Τέλος, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η δημοτική αρχή της πόλης με έντιμο και θαρραλέο πνεύμα και φυσικά αυταπάρνηση στις μεγάλες κρίσεις , χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από τις αξίες μου και τις υποσχέσεις που είχα δώσει στους συνδημότες όταν ξεκίνησε το ταξίδι μου.  Φυσικα , προπαντός και πάνω από όλα , δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μας στο Δήμο Πεντέλης  .

Επιλέγω να μην γράψω πολιτικό αποχαιρετισμό με απολογισμό πεπραγμένων , καθώς εμπιστεύομαι τους συμπολίτες μου για την κρίση τους είτε θετική είτε αρνητική .

Σας ευχαριστώ από Καρδιάς
Ηλιοπουλος Παναγιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας