Δυναμική η πρώτη συγκέντρωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

0

 

Υποψήφια Δήμαρχος  Δήμητρα Κεχαγιά: «Δεν μένουμε στο χθες. Αλλάζουμε! Γυρνάμε σελίδα!»

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, η προσέλευση του οποίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε μία εκδήλωση-ομιλία που σήμανε και την έναρξη του προεκλογικού της αγώνα, η Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης να αφήσουν το χθες, να γυρίσουν σελίδα για να αλλάξει η πόλη που έμεινε στάσιμη εδώ και οκτώ χρόνια. Η Δήμητρα Κεχαγιά πλαισιωνόταν από τους νυν αιρετούς και από τους νέους Υποψηφίους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τους οποίους και παρουσίασε, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Δήμαρχοι Γ.Μητρόπουλος και Μ.Γραφάκος, πρώην Αντιδήμαρχοι και πρώην αιρετοί.

Ορίζοντας τις προτεραιότητες της η Δήμητρα Κεχαγιά, οριοθέτησε τη σύγχρονη στρατηγική, το πρόγραμμα και το σχέδιο της, που κινείται σε τρεις άξονες:

Στη διαμόρφωση των συνθηκών για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης, σε επίπεδο χωροταξίας, υποδομών, ελεύθερων χώρων και την ανάδειξη του περιβαλλοντικού και πλούσιου πολιτιστικού πλούτου του Πεντελικού.

Στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών –που έχει επιβαρυνθεί σε όλους τους κρίσιμους τομείς– στην καθαριότητα, στην ασφάλεια, στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Στην ένταξη του Δήμου στην ψηφιακή εποχή, ώστε να παρέχονται ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους πολίτες, καθιστώντας και την Πεντέλη «έξυπνη πόλη», η οποία είναι, εν έτει 2019, ένας τεχνολογικά υπανάπτυκτος Δήμος.

Η Δήμητρα Κεχαγιά τόνισε πως «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη πόλη μας, με ένα μήνυμα αλλαγής και ανανέωσης, που θα φτάνει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε συμπολίτη και θα δώσει στην πόλη ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στην «αυτοκρατορία της στασιμότητας και των μικροσυμφερόντων». Να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στο χθες, που εμποδίζει το άλμα της πόλης μας προς τα εμπρός, στερώντας της την προοπτική που της αξίζει. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, τους προσκαλούμε όλους, να αφήσουν στην άκρη ευκαιριακά οφέλη, φιλοδοξίες, κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις και προκαταλήψεις και να στρατευθούν μαζί μας. Μπροστά στο συμφέρον της πόλης μας δεν χωρά τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το χθες θα αντισταθεί και θα αντιδράσει με πόλεμο λάσπης, με φήμες, με εκβιασμούς και απειλές.

Να είστε έτοιμοι να δείτε ξαφνικά δήθεν ενδιαφέρον για θέματα που λιμνάζουν και φυσικά τα γνωστά παραγοντιλίκια. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε νέες συκοφαντίες και νέα ψέματα.

Μην τους το επιτρέψετε!

Μην τους επιτρέψετε να υποτιμήσουν –για μια ακόμη φορά– όλους εσάς και τους συμπολίτες μας. Μην τους επιτρέψετε να συνεχίσουν να πολιτεύονται με ψέματα, με εγωισμό και αλαζονεία».

Και η επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και Υποψήφια Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά κατέληξε:

«Στο δίλημμα, αν θα πάμε μπροστά ή θα μείνουμε στο παρελθόν, την απάντηση τη δίνουμε σήμερα.

Δεν μένουμε στο χθες. Αλλάζουμε! Γυρνάμε σελίδα!

Η Συμπολιτεία θα νικήσει. Με τη δική σας συμμετοχή και εγρήγορση και με ψηφοδέλτιο νίκης, εμείς θα κόψουμε το νήμα…

Μαζί μπορούμε να πάμε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη, την Πεντέλη, μπροστά.

Σας προσκαλώ όλους να κάνουμε μαζί αυτό το νέο ξεκίνημα, με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και τη σκληρή δουλειά!

Μπορούμε να κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας