Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα του Δήμου για την αποχέτευση στην Καλλιθέα Πεντέλης-Επιτόπια επιθεώρηση της Δήμαρχου Δήμητρας Κεχαγιά

0

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης για να δει από κοντά  την εξέλιξη των απαραίτητων διανοίξεων δρόμων, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Δήμος Πεντέλης, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση της μελέτης που παράλληλα συντάσσει η ΕΥΔΑΠ για την αποχέτευση του συνόλου της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης.

Η Δήμαρχος μετά την επίσκεψη της στην περιοχή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Με την διάνοιξη των δρόμων που πραγματοποιεί ο Δήμος μας, έρχεται πιο κοντά το έργο της συνολικής αποχέτευσης της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης. Δουλεύουμε με πρόγραμμα και μέθοδο ώστε να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα με την έλλειψη αποχέτευσης που υπάρχουν στην περιοχή.

Σε λίγες μέρες η ΕΥΔΑΠ εκμεταλλευόμενη τα έργα που κάνουμε, θα έχει ολοκληρώσει την μελέτη για την συνολική κάλυψη της περιοχής με αποχέτευση. Παρακολουθούμε από κοντά το έργο προκειμένου να διασφαλίσουμε την γρήγορη ολοκλήρωση του προς όφελος των πολιτών.

Την διοίκηση μας την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και με στόχο αυτό προχωράμε συνεχώς στο έργο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας