Πρωτιά για τη Δημοτική Συμμαχία και το Δημαρχο Δ. Στεργίου-Καψάλη , στο δεύτερο γύρο με τη Συμπολιτεία και τη Δ. Κεχαγιά

0

Στο εκλογικό κέντρο των Μελισσίων ο Δήμαρχος Δ. Στεργίου-Καψάλης έλαβε τα αποτελέσματα μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του. Στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο τους ευχαρίστησε όλους για τη δουλειά και τον αγώνα τους και τους κάλεσε να δουλέψουν ακόμα πιο δυνατά για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής. Στη δήλωση του ο κος Δ. Στεργίου αναφέρει πως “η Δημοτική Συμμαχία με το Δ. Στεργίου είναι και πάλι πρώτη και θα διεκδικήσει τη Δημαρχία την άλλη Κυριακή”.

Στο εκλογικό κέντρο της Συμπολιτείας η αισιοδοξία ήταν φανερή αλλά συγκρατημένη. Στις δηλώσεις που έκανε η υποψήφια Δήμαρχος Δ.  Κεχαγιά, ευχαρίστησε κι εκείνη τους υποψήφιους της, σημείωσε πως το αποτέλεσμα αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά έκαναν όλο αυτό το διάστημα και τόνισε πως αν δουλέψουν το ίδιο θα κερδίσουν τη Δημαρχεία. Μάλιστα σημείωσε πως η διαφορά ανάμεσα τους θα κλείσει με λιγότερες από 5 μονάδες. Παρόντες ήταν και ο πρώην Δήμαρχος κος Μ. Γραφάκος και ο τ. Δήμαρχος κος Γ. Μητρόπουλος οι οποίοι δήλωσαν πως στην πόλη πάντα κέρδιζε η ενότητα.
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται πως ο Συνδυασμός της Συμπολιτείας προηγείται στα Μελίσσια ενώ της Δημοτικής Συμμαχίας σε Νεα Πεντέλη και Πεντέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας