Σ.Π.Α.Π.: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Δαμιανόγλου, Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά-Προβαλίνθου

0

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, για την απώλεια του Γιάννη Δαμιανόγλου, Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά-Προβαλίνθου.

Ο Γιάννης Δαμιανόγλου ήταν Εθελοντής Πυροσβέστης και Διασώστης, ταγμένος στην προσφορά στο συνάνθρωπο και πολυβραβευμένος για την προσφορά του από την Πολιτεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όπως η Κ.Ε.Δ.Ε., ο Σ.Π.Α.Π. και δεκάδες Δήμοι.

 

Ο πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. δήλωσε σχετικά:

«Το τραγικό νέο της απώλειας του συνάδελφου εθελοντή Γιάννη Δαμιανόγλου εν ώρα καθήκοντος μας συγκλόνισε όλους!Θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του!

Ο εθελοντισμός και οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας της Αττικής έχασαν έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν ακούραστο συνάδελφο και έναν μαχητή των δικαιωμάτων των εθελοντών!

Καλό κατευόδιο αδελφέ Γιάννη! Να ξέρεις ότι θα μου λείψεις πάρα πολύ! Σου υπόσχομαι ότι θα προσέχω τα μαχίμια σου! Οργάνωσε τους εκεί ψηλά όπως μόνο εσύ ξέρεις!»