Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος Πεντέλης – Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα της κακοκαιρίας

0

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το Δήμο Πεντέλης πέρασε το πρώτο 24ωρο της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

Η Δημοτική Αρχή, με τη συνεργασία του ΣΠΑΠ, ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την έκτακτη κατάσταση. Το βράδυ η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου, έχοντας το συντονισμό και την επίβλεψη της όλης επιχείρησης. Με ψυχραιμία και σύνεση, αντιμετωπίστηκαν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν.

Μαζί της ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος και η Αντιδήμαρχος Νατάσα Κοσμοπούλου, που παρέμειναν σε επιφυλακή στην Πεντέλη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σήμερα Κυριακή 29/12, αναμένονται τα ίδια φαινόμενα και η Δημοτική Αρχή παραμένει σε απόλυτη ετοιμότητα.

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ευχαριστεί τους εθελοντές και τους υπαλλήλους του Δήμου για τις προσπάθειές τους και τους καλεί να συμβάλλουν για ακόμα ένα βράδυ για την ομαλή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα συστήνει στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω πιθανής εκδήλωσης παγετού.

Για ακόμα ένα 24ωρο, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης θα βρίσκεται σε επιφυλακή.

Στο τηλέφωνο 210-8040580, οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν για Έκτακτη Ανάγκη.

Ο Δήμος θα επέμβει για τυχόν απεγκλωβισμό από ακινητοποίηση οχημάτων, για άνοιγμα δρόμων από πιθανή χιονόπτωση, ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι.

Με βάση την πρόβλεψη εκδήλωσης των φαινομένων, το πρωί δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις μετακινήσεις, παρά μόνο κίνδυνος παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες, που θα αντιμετωπιστεί με την έγκαιρη ρίψη αλατιού από το Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας