Στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ επίσημα ο Ηλίας Τσουχνικάς

0

Δήμητρα Κεχαγιά: Η συνεννόηση, η συνεργασία και οι συγκλίσεις λειτουργούν προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών

Μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι πλέον ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, ο οποίος χθες συμμετείχε για πρώτη φορά επίσημα στην Πολιτική Γραμματεία του Συνδυασμού.

Η Δήμητρα Κεχαγιά καλωσόρισε τον Ηλία Τσουχνικά όπως επίσης έκαναν και τα υπόλοιπα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Για την προσχώρηση του Ηλία Τσουχνικά στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ η Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Ηλία Τσουχνικά στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.  Όπως έχω και με άλλη ευκαιρία τονίσει, στην πόλη μας και στο Δημοτικό της Συμβούλιο αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από εκείνα που μας χωρίζουν. Η συνεννόηση, η συνεργασία και οι συγκλίσεις είναι σίγουρο ότι λειτουργούν προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Τσουχνικάς συστρατεύθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση του Δήμου προκειμένου να πάμε την πόλη μας ακόμη ένα βήμα μπροστά.  Πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά της πόλης, με έργο και προσφορά, αλλά και όρεξη για δουλειά.  Είμαι βέβαιη ότι θα συμβάλλει σημαντικά στο έργο που έχουμε αναλάβει. Τον καλωσορίζω λοιπόν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και του εύχομαι καλή δουλειά και καλή συνεργασία».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Τσουχνικάς από την πλευρά του δήλωσε:

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που γίνομαι σήμερα κομμάτι μίας άξιας και δυναμικής δημοτικής ομάδας, που έχει θέσει υψηλούς στόχους για την πόλη.  Δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και όλους τους νέους συναδέλφους στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για το ζεστό καλωσόρισμα και εύχομαι  να ευοδωθούν οι προσπάθειες που καλούμαστε όλοι να καταβάλουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας