Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος

0

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, η οποία διεξήχθη σε πάρα πολύ φιλικό κλίμα,  ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ενημέρωσε τον Υπουργό για τη λειτουργία του ΣΠΑΠ  και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πρωτοφανή κακοκαιρία Ελπίδα και επιδείνωσαν τα ήδη  υπάρχοντα προβλήματα από την περσινή κακοκαιρία Μήδεια  και τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού.

Υπογράμμισε τα  βασικά θέματα που απασχολούν τον ΣΠΑΠ αλλά και γενικότερα όλους τους  Συνδέσμους καθώς και την επιτακτική  ανάγκη για έξτρα χρηματοδότηση και αύξηση των ΚΑΠ Πυροπροστασίας των Συνδέσμων Δήμων προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν έμπρακτα τους σκοπούς που υπηρετούν. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Σύνδεσμος στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και την επιτακτική ανάγκη για έγκριση της πρότασης αυτής προκειμένου να αναβαθμιστούν τα συστήματα Πολιτικής Προστασίας του Συνδέσμου, αλλά και  να εξοπλιστεί με απαραίτητο εξοπλισμό που θα συμβάλλουν στην προστασία του Πεντελικού από τις δασικές πυρκαγιές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις που υπέβαλλε ο ΣΠΑΠ, δεσμεύτηκε για την έγκριση της πρότασης του ΣΠΑΠ στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής καθώς και για την αύξηση των ΚΑΠ Πυροπροστασίας των Συνδέσμων Δήμων.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ευχαρίστησε τον Υπουργό κο Στέλιο Πέτσα για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο.

Εξέφρασε δε την μεγάλη ικανοποίησή του για την δέσμευση του Υπουργού, για την έγκριση της πρότασης του ΣΠΑΠ στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής καθώς και για την γενναία αύξηση των ΚΑΠ Πυροπροστασίας των Συνδέσμων Δήμων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας