την παράβαση καθήκοντος της Δημάρχου Πεντέλης

0

Η Δήμαρχος Πεντέλης κα Κεχαγιά παραδέχεται ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος

 Τελικά κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στον Δήμο Πεντέλης, η Δήμαρχος κα Κεχαγιά παραδέχεται εγγράφως ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος, αφού δεν απαλλάσσει τον κο Ξανθάκο από τα καθήκοντα του Διευθυντή Πολίτικης Προστασίας του οποίου τα βασικά καθήκοντα είναι Διευθυντής Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, καθώς σύμφωνα τον Ν. 3584/2007 απαγορεύεται κάποιος Διευθυντής να προΐσταται δυο διευθύνσεων για διάστημα πέρα των δύο μηνών.

Συν: Η απάντηση της Δήμαρχου σχετικό μας ερώτημα.

Δημόσιες και έγγραφες θα είναι οι απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής στα ερωτήματα που υποβάλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στο πριν την έναρξη των συνεδριάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο – Penteli Official Website

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει χάσει την μπάλα και οι γνωστοί συμβουλάτορές της( πρώην αποτυχημένοι δήμαρχοι), την οδηγούν μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο από τον Δήμο Πεντέλης.

Στις δε υπόλοιπες ερωτήσεις μας, η ντεκόρ πλέον Δήμαρχος απάντησε a la carte.

Εμείς ως παράταξη, με σταθερές απόψεις, γνωρίζοντας τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την ανεπάρκειά της μέχρι την ώρα που θα αποχωρεί από το δημαρχείο ως η πιο αποτυχημένη Δήμαρχος της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας