Τοποθέτηση συδυασμού Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή για την αποχώρηση της παράταξης του κ. Παλαιοδήμου από τη συνδιοίκηση του Δήμου Πεντέλης.

0

Ο συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση:

Παραίτηση Παλαιοδήμου: Καλώς τον κι ας άργησε!

Πρώτα ο κ. Παλαιοδήμος και η παράταξή του φρόντισε να ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης.

Στη συνέχεια, «εποίησε τη νήσσαν» στη «βιομηχανία» απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους, που έκανε και κάνει η δημοτική αρχή, στην οποία μέχρι χθες συμμετείχε και ο ίδιος.
Παράλληλα, φρόντισε να καταψηφίσει -και στη συνέχεια, ως συνδιοίκηση, να προσβάλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση- τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για μηδενικά τροφεία και μείωση των δημοτικών τελών στις ευπαθείς ομάδες, λόγω πανδημίας.
Ακόμη, με την ψήφο του, έβαλε «ταφόπλακα» στη λειτουργία της πτέρυγας Μπόμπολα ως νοσοκομείου και συμφώνησε να μετατραπεί σε κέντρο περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης.
Και στο τέλος… ξύπνησε μέσα του η ευαισθησία για το περιβάλλον. Έτσι, διέγραψε τη δημοτική του σύμβουλο και αρμόδια αντιδήμαρχο, αφήνοντάς την όμως πρώτα να υπογράψει όλα τα έγγραφα για τη δημιουργία ΣΜΑ στην καρδιά του Πεντελικού και για να «αυτοτιμωρηθεί» έκανε μήνυση στον… εαυτό του, για παράνομες εργασίες στον χώρο του ΣΜΑ, έναν μήνα μετά την έναρξη τους.

Του πήρε… μόλις 21 μήνες συνδιοίκησης  για να ανακαλύψει ότι η σημερινή δήμαρχος Πεντέλης κ. Κεχαγιά λειτουργεί ως εντεταλμένη. Βέβαια, όταν ο ίδιος συνομιλούσε με τον εντολέα της δημάρχου ξέχναγε να του εκφράσει τις διαφωνίες του και για να επανορθώσει του έστειλε ανοιχτή επιστολή…

Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει την «περατζάδα» του από μερικούς κομματικούς σχηματισμούς (τουλάχιστον δύο  γνωρίζουμε εμείς), δηλώνοντας ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να πάει τον τόπο μπροστά! Μετά την «πόρτα που έφαγε», αποφάσισε να δηλώσει αυτόνομος, ανεξάρτητος και ακομμάτιστος!!!

Έτσι, είδε και αποείδε, ο κ. Παλαιοδήμος και ο συνδυασμός του και, για το καλό της πόλης βεβαίως- βεβαίως, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συνδιοικήση.
Τώρα, βέβαια, από ό,τι μαθαίνουμε θα βγει και θα κάνει δημόσια την αυτοκριτική του (τι όχι;) και θα ζητήσει να ενώσει της δυνάμεις του με όσους αντιπολιτεύονται όλα όσα έπραξε με τη συμμετοχή του στη διοίκηση του Δήμου.

Υ.Γ.: Προφανώς κανένα ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, αλλά σίγουρα μπορεί να φουσκώσει και να σε πνίξει…

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας