Βανδαλισμός στο Δημαρχείο της Πεντέλης

0

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν το πρωί όσοι έφτασαν στο Δημαρχείο. Βαμμένοι με κόκκινη μπογιά οι τοίχοι,τα τζάμια,οι πόρτες, τα παράθυρα και γενικώς η πρόσοψη του Δημαρχείου. Στα μηνύματα που είχαν αφήσει οι υπαίτιοι κατηγορούν για φασισμό τη Δήμαρχο Δ. Κεχαγιά και τάσσονται υπέρ της μετεγκατάστασης των προσφύγων στην περιοχή. Ωστόσο, οι εικόνες βανδαλισμού του Δημαρχείου της πόλης έχουν σίγουρα προκαλέσει δυσάρεστες εντυπώσεις σε περαστικούς και πολίτες.

Τα σημειώματα που άφησαν οι βανδαλιστές

(τα σημειώματα που άφησαν οι βανδαλιστές)

(η όψη του Δημαρχείου)

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

Τι δεν καταλαβαίνουν οι «δημοκράτες»;

Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι «πολύ δημοκράτες» πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο Δημαρχείο. Αν ο σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν τη Δήμαρχο και τη διοίκηση, να σταματήσει τις κινήσεις της για το μεταναστευτικό και το Μπόμπολα αντί να λειτουργήσει ως νοσοκομείο για τους πολίτες, να γίνει δομή hot-spot για μετανάστες, τότε απέτυχαν οικτρά. Αν πάλι, ο σκοπός τους ήταν να δώσουν μια ώθηση να βαφτεί το Δημαρχείο εκ νέου, μάλλον το κατάφεραν.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και η διοίκηση, θα συνεχίσουν στον πολύ ξεκάθαρο δρόμο που κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν:

  1. Η πτέρυγα Μπόμπολα είναι ακατάλληλο σημείο και δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες.
  2. Όταν η Κυβέρνηση πει το σχέδιό της για το θέμα, τότε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Πεντέλης θα φιλοξενήσει σε χώρους που ο ίδιος θα επιλέξει, τον αριθμό των ατόμων που του αναλογούν.

Τι δεν καταλαβαίνουν οι “δημοκράτες”;

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας