Υπεγράφη η συμφωνία για τη μεταφορά των πυλώνων- Δ. Στεργίου «Ο Αγώνας μας δικαιώνεται για μία ακόμη φορά».

0

Σήμερα 30 Μαΐου στα γραφεία του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης -παρουσία του Αντιδημάρχου κου Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και του υπεύθυνου για το έργο Δημοτικού Συμβούλου κου Γεώργιου Μουαμελετζή- υπέγραψαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο  του ΑΔΜΗΕ κο Μάνο Μανουσάκη τη σύμβαση για το έργο «Κατασκευή παραλλαγών των εναέριων διασυνδετικών γραμμών μεταφοράς» της Νέας Πεντέλης.

Η ανταπόκριση λόγων και έργων γίνεται πράξη με ένα ακόμα μεγάλο έργο στη ζώνη ευθύνης του Δήμου Πεντέλης.

Όπως τόνισε ο κ. Στεργίου-Καψάλης, μετά από αγώνα ετών της κοινωνίας της Πεντέλης, επιτεύχθηκε η συμφωνία για τη μετακίνηση Γραμμών Μεταφοράς Υπερυψηλής Τάσης εκτός του οικιστικού ιστού της Νέας Πεντέλης. Ένα έργο που εκκρεμούσε επί σειρά ετών επιτέλους υλοποιείται –σε αγαστή συνεργασία με την παρούσα Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ- και θα οδηγήσει στην δραστική μείωση της όχλησης από τους πυλώνες.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης από την πλευρά του  έκανε λόγο για επιτάχυνση ενός ακόμα σημαντικού έργου,  που εντάσσεται στο πλαίσιο της ταχείας υλοποίησης όλων των project που προγραμματίζει η εταιρεία. Σημείωσε ότι έργα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αποτελούν προτεραιότητα για τον ΑΔΜΗΕ, ως δημόσιο οργανισμό που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το έργο να ολοκληρωθεί εντός του 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας