Αμέτρητες ευχές δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης για τα γενέθλιά του!

0

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ. Πατούλης γιόρτασε τα γενέθλια του στη Στοά Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας με τους προσκεκλημένους που προσήλθαν να γεμίζουν ασφυκτικά, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εκατοντάδες κόσμου από Υπουργούς και Βουλευτές του Κόμματος, Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους, πολιτευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, Προέδρους και μέλη κομματικών οργανώσεων, Συλλόγων, και πολιτιστικών φορέων, άτομα από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό κόσμο, φίλοι και συνεργάτες του δραστήριου και ιδιαίτερα αγαπητού Περιφερειάρχη έδωσαν το παρών προκειμένου να εκφράσουν τις ευχές τους στον κο Γ. Πατούλη. Έντονη ήταν και η παρουσία των Μαρουσιωτών καθώς και γενικότερα εκπροσώπων από τον βόρειο τομέα.

Με το σύνθημα «Όλα τα χρόνια κοντά στον πολίτη! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!» ο κος Πατούλης με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε όλους τους προσκεκλημένους του και συνομίλησε με έναν-έναν ξεχωριστά!

Η Εφημερίδα ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ εύχεται στον κο Περιφερειάρχη Χρόνια Πολλά και δημιουργικά, να συνεχίσει ακούραστα να παράγει έργο και να σημειώνει πάντα επιτυχίες!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας