Αντιδράσεις και αποχωρήσεις κατά τη συνεδρίαση για τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφέρειας Αττικής

0

Ο κ. Σγουρός αποχώρησε από τη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου γιατί δεν άντεχε να ακούσει το έργο της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής

Αν ο κ. Σγουρός δεν μπορεί να διαθέσει χρόνο για τις συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ Αττικής, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει επαρκώς τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες παρατάξεις που το “έσκασαν” από τη συνεδρίαση.

Η αποχώρηση τόσο του κ. Σγουρού, όσο κι άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής, που είχε ως θέμα το δημόσιο απολογισμό της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας, ήταν προσχεδιασμένη κι εξυπηρετεί μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και μόνο.

Ο λόγος που επικαλούνται για την αποχώρηση τους, ότι δήθεν δεν τους δόθηκε από τη διοίκηση  ο λόγος να τοποθετηθούν,  είναι καταφανώς ψευδής.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν να τοποθετηθούν, πριν καν ακούσουν τον απολογισμό της διοίκησης.  Δεν σεβάστηκαν το θεσμικό δικαίωμα των Αντιπεριφερειαρχών να παρουσιάσουν τα πεπραγμένα τους, επιμένοντας αντιδεοντολογικά να προτάξουν τη δική τους τοποθέτηση. Τοποθέτηση πάνω σε έναν απολογισμό,  που δεν είχαν ακούσει πρώτα. Με κείμενα και θέσεις εκ των προτέρων προετοιμασμένα, για να δώσουν μια ακόμη στημένη πολιτική παράσταση, σε βάρος της αλήθειας και του ουσιαστικού δημοκρατικού διαλόγου.

Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δε φοβάται το διάλογο και μιλά με το έργο της. Ένα έργο που δεν άντεξε να ακούσει ούτε ο κ. Σγουρός, ούτε και οι άλλες παρατάξεις που αποχώρησαν.

Στο θεσμικό τους κατήφορο, στην προσπάθεια τους να ευτελίσουν μια διαφανή δημοκρατική διαδικασία, στα ψέματα και τις συκοφαντίες τους, απαντάμε με αλήθειες κι έργο για όλη την Αττική και κάθε συμπολίτη μας.

Δώσαμε σήμερα απολογισμό για το έργο μας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο κι από αύριο κιόλας, ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης κι αλήθειας των πολιτών της Αττικής για όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά και για όσα προγραμματίζουμε να γίνουν το επόμενο διάστημα.

Με την Περιφέρεια Αττικής διαρκώς δίπλα στον πολίτη, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας