Δεκάδες φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου “Αλεξάνδρα”

0

Ιδιαίτερα θερμή ήταν για άλλη μία φορά η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν χθες Κυριακή 4 Απριλίου, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον ΙΣΑ, το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι». Στην εθελοντική αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος οι οποίες θα διατεθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό που συνέβαλε στην εθελοντική αιμοδοσία. Επιπλέον επισήμανε ότι η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθάει καθοριστικά στην κάλυψη των ελλείψεων, οι οποίες είναι ακόμα μεγαλύτερες λόγω της πανδημίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό  για τον άοκνο αγώνα τους, τους εθελοντές, τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου  «Οι Αμπελόκηποι», αλλά και όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή αιμοδοσία. Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε λόγω πανδημίας συμβάλλουμε όλοι προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις αίματος. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην εθελοντική αιμοδοσία, μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά αγάπης».

Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Αμπελόκηποι» Κ. Ανδριόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, η Πρόεδρος του Κινήματος Επιστροφής Μαρμάρων του Παρθενώνα «Take me Home» Α. Τρανούλη, o Συνεργάτης του Αντιδημάρχου Υγείας Δ. Αθηναίων Λ. Κεραμύδας, κ.α.  Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής είχε η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς Vikos Water για την προσφορά του νερού και τον κ. Δ. Χριστοφιλέα, ιδιοκτήτη του Δειπνοσοφιστηρίου για τα γεύματα των εθελοντών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας