Διαδικτυακά κάλαντα των Χριστουγέννων στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από την Παγκρήτια Ένωση και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη – Victor Αrtant»

0

Γ. Πατούλης: «Ενωμένοι με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Χρόνια πολλά σε όλους»

Μέσω διαδικτύου δέχθηκε σήμερα ευχές και κάλαντα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Οι παιδικές φωνές από τα κάλαντα των Χριστουγέννων μετέφεραν το εορταστικό κλίμα των ημερών στο γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους έδωσε τις δικές του εγκάρδιες ευχές.

Τα διαδικτυακά κάλαντα είπαν πρώτα τα μέλη και ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Γ. Μαριδάκης, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων από τον Λαογραφικό Όμιλο Αορείτη, ενώ ακολούθησαν τα παιδιά από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη – Victor Αrtant».  

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε ταμέλη των συλλόγων και τα παιδιά ενώ ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία.

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε από κοντά και να δεχθούμε τις ευχές σας. Οι μουσικές και οι παιδικές φωνές που έφτασαν μέχρι εμάς μέσω του διαδικτύου μας πλημύρισαν χαρά, συγκίνηση και ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι φωτεινό και καλύτερο. Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Αττική που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα που αξίζουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας